Barn-lignende tillid vil bygge dit arbejde fra Home Business

Du lærte de fleste af hvad du vide i dit første år af livet. Vi kan få indblik i forbedre vores nuværende situation ved at observere adfærd af unge børn. De tror på sig selv, intet er umuligt. Deres drømme og deres virkelighed mesh nemt.
Børn er accept
Børn gå til en park som individer. Inden for 5 minutter har de lavet venner med nogle af de andre børn i parken. De taler og interagerer med ingen hæmninger. De håber, at andre indbydende af den. De er ikke bekymret for afvisning.
Være barn-lignende. Tale med mennesker, du møder om din forretningsmulighed. Give din mulighed for alle. Må ikke dømme dem. Ikke beslutte hvilken kategori de falder i. Overlade det til dem at træffe beslutningen. Del din historie med alle.
Kør mod din frygt
Børn er uvidende om frygt. De aldrig overveje at “vil de som mig” “Vil jeg ser tåbelige” “Hvad vil de tænke på mig” de er upfront og ligetil. For nylig bemærkede jeg 4 unge drenge tisser i en park. En spurgte den anden “Er du en dreng eller en pige” svarede han, “Jeg er en dreng.” Der var ingen forlegenhed. Den første dreng fik ikke at vide det var et dumt spørgsmål. Vi kan lære en masse fra uskyld af børn.
Vi lærer ved at stille spørgsmål. Spørg folk, hvis de er interesseret i at lære mere om din virksomhed. Spørge mere erfarne folk hvordan de køre deres forretning. Jo mere lærer du, jo mere du kan dele med andre. Børn oplever ikke frygt. Din frygt er din vækst, kommer til at møde dig. Skridt fremad og ryste frygt ved hånden. Du vil blive overrasket over hvor meget mere du kan gøre. Som du vokse så din frygt skrumpe.
Være et produkt af dine fejl
Se et barn at tage deres første skridt. De vakle og falde. Prøv de igen, de opbevare prøver indtil de kan gå! Hvis du ikke prøver, mislykkes du ikke. Men du vil ikke lære. Vi vokser fra vores fejltagelser. Være modig nok til at tage en risiko. Hvis det er en forkert beslutning lære af det. Hvis det er en rigtige beslutning du vil bevæge sig fremad. Børn lære og vokse så hurtigt i deres første par år.
Der er ingen fiasko bortset fra den manglende prøve. Ikke ked af du ikke tage risikoen. Forpligte dem til at flytte uden for din komfortzone hver dag. Succes er et tal spil. Den større indsats du lægger i de bedre resultater får man. Jo mere ‘ Nej du får, jo tættere du er til et “ja”. Hvis du ikke undlader du ikke arbejder hårdt nok.
Børn opsuge viden
Du spiser tre gange om dagen for at blive næret. Du skal læse tre gange om dagen for at være klogt. Motion og nære din krop og dit sind og du vil opnå storhed. Tilbringe mindst en time om dagen på en form for personlig udvikling. For din virksomhed til at vokse, du behøver for at vokse. Være barnlig i din villighed til at lytte til nye ideer. Børn er positive i deres accept af nye ideer. Voksne sætte ofte op hindringer for nye / anderledes ideer. De siger, “Der vil aldrig arbejde”, før de selv prøve. Være villig til at prøve nye koncepter, afprøve innovative måder. Du vil blive godt belønnet for din åbenhed til at ændre.
Tage tid til at studere børns adfærd. Genvinde deres glæde i livet. Lære af deres selvtillid. Acceptere nye ideer. Lyt ikke til din frygt. Opbyg din virksomhed med en barnlig tillid til dine evner. Dit liv og din virksomhed kan vokse så hurtigt som børn gør.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.