Indstillinger for personer med dårlig kredit

Hvis du har haft problemer med dit kredit i fortiden, du tror måske, at dine muligheder er meget begrænsede med hensyn til finansielle spørgsmål. Mens det er sandt, at det kan være sværere at finde lån og kreditkort, når du har dårlig kredit, det betyder ikke, at det er umuligt.

I virkeligheden er der nogle banker og andre långivere, der gør et punkt at forsyne de personer, der har dårlig kredit med lån eller andre tjenester, som de har brug for.

Ikke alene kan dette fylde behovet for, at de har for finansielle tjenesteydelser, men de også kan være i stand til at forbedre deres kreditvurdering samtidig at foretage indbetalinger på deres nye lån eller kreditkort.

Nedenfor finder du nogle oplysninger om, hvordan din kredit bliver dårlig, hvad du kan gøre for at ordne det, og hvilke lån og kreditkort muligheder er tilgængelige for dig, selvom du har dårlig kredit.

Definition af dårlig kredit

Det første skridt i at slippe af dårlig kredit er at vide præcis, hvad det betyder at har dårlig kredit. Dybest set, at have dårlig kredit betyder, at du har haft problemer med at foretage betalinger i fortiden… Desværre, det var mere end bare en eller to gange.

Hver gang du går glip af en betaling, er der potentiale for en negativ rapport vises på dit kredit score… savner nok betalingsdatoer, og de negative rapporter begynder at trække ned din kredit score.

Jo lavere din kredit score er, jo værre din kreditværdighed er… og de negative rapporter, der er gemt på dit kredithistorie kan vare i op til syv år, før de udløber.

Credit Reparation

Det er muligt at fastsætte din kredit og forbedre din kredit score, men det kan tage tid… Lad dig ikke narre af reklamer at sige, at de kan lave det straks, fordi ikke kun er det usande, men i nogle tilfælde hvad de gør kan også være ulovligt. For at fastsætte din kreditværdighed og forbedre din score, skal du begynde at tilbagebetale nogle af dine gamle gæld så at de holde op med at tilføje nye negative rapporter samt begynde at etablere nye kreditlinjer, så du kan få positiv rapporter tilføjet til at hjælpe med at opdrage din sc malm hurtigere.

Når du har tilbagebetalt din gamle gæld og begyndt at gøre regelmæssige betalinger på din nye gæld, skal du muligvis vente lidt, før din score begynder at forbedre… efter alt, vil du ikke løse år værd af kredit problemer i bare et par uger. Som tiden går, men vil din positive betænkninger begynde at opveje negative; på samme tid, vil dine ældre negative rapporter begynde at udløbe.

Det er vigtigt at sørge for, at du holder op med din nye betalinger, selv om… du ønsker ikke at starte forårsager yderligere kredit skader efter du har endelig begyndt at forbedre din score.

Lån og kreditkort indstillinger

Der er en bred vifte af lån og kreditkort indstillinger tilgængelige for personer med dårlig kredit, både på bank- og finansieringsret virksomheder og online.

Det er vigtigt at huske at du skal betale en langt højere rente end du måske med en god kreditvurdering, dog, så du bør tage sig at gøre en smule shopping for at finde den bedste rente, som du kan. Den sikkerhed, som du bruger vil også gøre en forskel, da høj værdi sikkerhed kan reducere renten selv på dårlig kredit lån.

Vælg dine lån eller kreditkort omhyggeligt, og sørg for, at du vil være i stand til at holde med betalingerne, og du bør være godt på vej til en ny kreditvurdering.

Du kan frit genoptrykke denne artikel, forudsat følgende forfatterens biografi (herunder live URL link) forbliver intakt:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.