Konsolidering af gælden og fordele ved usikrede lån

Usikrede lån til konsolidering af gælden er lån, der ikke kræver sikkerhedsstillelse. Gældskonsolidering lån hævdes at hjælpe skyldnere undgå konkurs, eliminere gæld, opsige hassling kreditorer opkald, lavere gæld betalinger, og en lav månedlig betaling. Selvfølgelig, ingen ønsker at indgive konkursbegæring.

Advokater er berygtet for at fortælle folk, at der ikke er nogen anden måde, men at indgive konkursbegæring. Ligeledes, enhver kilde, der fortæller dig, at de kan eliminere gæld er førende dig på. Virkeligheden er struktureret til at holde alle i gæld. Ingen har evnen til at komme ud af gælden, medmindre de dør. Men der er løsninger til minimering af gæld, så du kan forblive stabil.

For at give dig en idé om usikrede lån til konsolidering af gælden, vil jeg til opdeling af saldoen af en hypotetisk lån scenario.

De usikrede lån til konsolidering af gælden er ikke andet end at fratrække en række fordringer og tilføje refinansiering ny gæld. Sure, kan du betale mindre, men i det lange løb, du stadig skylder noget til nogen.

Lad os sige, at du skylder en række kreditorer $10.000: du kan gå til en konsolidering af gælden organisation, der tilbyder dig lånet beløb. Nu har du opbrugt din gæld fra de andre långivere, men du pådrog dig en gæld fra en anden långiver. Lad os sige, at der er gebyrer (som i de fleste tilfælde er sandt) og disse gebyrer er lig med $39 plus en 4,49% rente. På en $10.000 usikrede lån til konsolidering af gælden, du ville betale omkring $834 per måned til at tilbagebetale gælden. Hvis selskabet opkræver $39 plus renter og kapital på lånet, ville det kun svare til omkring $759,30 per måned, når de anvendes på lånet. Det betyder, at det vil tage dig længere end et år at tilbagebetale gælden hos primebanks.

Endelig er der løsninger til at afbetale gælden uden at få mere gæld; dog vil de fleste af disse løsninger har brug for dig til rent faktisk at beskæftige sig med dine egne kreditorer og vil også kræve, at du udøver en enorm mængde af personlig tilbageholdenhed i dine finansielle beslutninger.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.